English

Záróvizsgáztak a katonák

szerző: Vkk | 2012. január 25. 21:52:00

A napokban sikerrel záróvizsgáztak a Pécsi Tudományegyetem (PTE) Felnőttképzési és Emberi Erőforrás Fejlesztési Karának (FEEK) katona hallgatói az „emberi erőforrás tanácsadó” mesterképzési szakon.

 

"Az „emberi erőforrás tanácsadó” mesterképzési szak (MA) a bölcsészettudományi képzési terület szakja. A képzés keretében a PTE FEEK olyan szakembereket oktatott, akik – a kari tájékoztató szerint – „a megszerzett humán és gazdasági ismereteik, valamint kialakult interdiszciplináris szemléletük birtokában képesek a munka, a munkavállalás világában, illetve az ennek megfelelő iskoláztatás, képzés és továbbképzés rendszerében orientáló, támogató és tervezési tevékenységre.

Segítik az egyéneket pályatervezési döntéseik meghozatalában, és a terület irányítóinak döntés-előkészítési munkáját támogatják a munkaerő-gazdálkodás és az oktatás makroszintű folyamatainak rendszerezésével, illetve összefüggéseinek feltárásával.

A végzettek alkalmasak a szociális kapcsolatrendszerek működtetésére és a munka világához kapcsolódó problémamegoldási folyamatok tervezésére, illetve irányítására. Megfelelő felkészültséggel lehetőségük nyílik tanulmányaik doktori képzés keretében történő folytatásához.” "

Forrás: www.honvedelem.hu

 

Kapcsolódó galériák:

« vissza