English

Együttműködési megállapodás a PTE és a Honvédelmi Minisztérium között

szerző: Csaszar-Cs. Peter | 2008. december 16. 11:56:58

Magyar Köztársaság Honvédelmi Minisztériuma és a Pécsi Tudományegyetem között 2006-ban aláírt együttműködési megállapodás alapján a PTE Felnőttképzési és Emberi Erőforrás Fejlesztési Kara már évek óta működik közre a HM Személyzeti Főosztályának humán erőforrás fejlesztési programjában.

Az együttműködés elsősorban a személyzeti tisztek képzésére irányul, a korábbi rendszerben humán szervező szakon, az új Bolognai felsőoktatási rendszerben pedig az emberi erőforrás tanácsadó mesterszakon (amely szak a PTE legsikeresebb mesterszakja lett 2008-ban a felvett hallgatói létszám alapján).

A 2008. december 9-i ünnepélyes megállapodás keretében 20 fő beiskolázására kerül sor, akik a Honvédelmi Minisztérium és a Magyar Honvédség különböző szakmai területein járulhatnak hozzá a professzionális személyzeti munka kialakításához és végrehajtásához.

Együttműködéssel kapcsolatos további információ:

  • a Magyar Köztársaság Honvédelmi Minisztériuma részéről Tircsi Hajnal őrnagy, a HM Személyzeti Főosztály, Központi Előmeneteli, Oktatás- és Képzésszervezési Osztály kiemelt főtisztje (ov.h.);
  • a Pécsi Tudományegyetem Felnőttképzési és Emberi Erőforrás Fejlesztési Kar részéről dr. Kobolka István ezredes, egyetemi docens.
Címkék: hm, egyuttmukodes

Kapcsolódó galériák:

« vissza